Iščeš trendi sončna očala? Bi jih pomeril kar prek spleta? 
Edinstveno in zabavno – tako kot ti!
Pri nakupu nad 50 € je poštnina brezplačna!
100 % UV zaščita
100 % varen nakup
Prijavi se
Košarica

Vaša košarica je prazna
Kaj je NadeniOcala.si

Kaj je NadeniOcala.si

NadeniOcala.si je spletna trgovina, ki ponuja uporabnikom nakup trendi sončnih očal po ugodni ceni, iz udobja svojega doma. Ponudba je namenjena tistim, ki želijo biti v trendu, izstopati, se zabavati ob nakupu ter prihraniti čas in denar. Novost, ki jo spletna trgovina NadeniOcala.si prinaša na slovenski trg, je možnost online pomerjanja očal na fotografiji uporabnika.

Vizija
»Ko očala pridejo k vam.«
Postati interaktivna spletna trgovina za tistega špeglarja, ki želi izstopati z trendi očali, se zabavati in prihraniti čas ter denar.

Poslanstvo
Spletna trgovina NadeniOcala.si združuje ponudbo kvalitetnih in trendi sončnih očal, po izjemno ugodni ceni. Zaslužite si le najboljše, zato imamo v ponudbi le kvalitetna sončna očala, ki jih lahko online pomerite na svoji fotografiji. Na voljo so vam edinstvena in trendi sončna očala, ki jih klasični prodajalci očal nimajo v ponudbi. Kar vam omogoča, da izražate svojo super osebnost skozi oblike in barve različnih modelov okvirjev. Naš namen je, da vam postane nakupovanje sončnih očal zabava in ne le drag napor.  


Vrednote
Biti v trendu… Izražati svojo edinstvenost… Kupovati odgovorno… Zabavati se…