Iščeš trendi sončna očala? Bi jih pomeril kar prek spleta? 
Edinstveno in zabavno – tako kot ti!
Pri nakupu nad 50 € je poštnina brezplačna!
100 % UV zaščita
100 % varen nakup
Prijavi se
Košarica

Vaša košarica je prazna
Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ne vem kateri model mi pristaja?
Za pomoč pri izbiri modela smo razvili online pomerjanje sončnih očal s pomočjo tvoje fotografije. Uporaba je zelo preprosta: preko Facebook-a, arhiva računalnika naloži svojo fotografijo ali pa se slikaj s pomočjo spletne kamere. Nato s preprostim klikom na izbran model preizkusi kako ti špegli pristojijo. Za lažji pregled modelov klikni na »HITRO PREGLEJ« in z enim samim klikom boš lahko pregledal/a vse modele na svoji fotografiji. Če še vedno nisi prepričan/a o nakupu, lahko deliš svojo fotografijo s prijatelji na Facebook-u ter povprašaš prijatelje za mnenje.

Imajo očala ustrezno zaščito pred soncem?
Seveda, leče na špeglih so kljub ugodni ceni kvalitetna, saj so v skladu z  vsemi standardi Evropske direktive 89/686/EEC in odgovarjajo standardu En1836:2005 + A1:2007. Leče so močno zatemnjene, primerne za v gore in na vodi ter imajo 100% zaščito,

Kako lahko prodajate kvalitetna sončna očala po tako ugodni ceni?
Nižje cene sončnih očal si lahko privoščimo ker sami kupujemo direktno pri proizvajalcu sončnih očal v Angliji modele, ki so »unbranded«. S tem vam ponujamo možnost, da nakupujete trendi in moderne modele sončnih očal brez preplačevanja dragih blagovnih znamk. 

Koliko časa traja dostava paketa?
Naročene špegle iz naročil,odpremimo v 2-3 dneh. Ker blago pošiljamo prek podjetja Pošta Slovenije ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru, da izberete način plačila po predračunu blaga ne odpremimo, dokler ne prejmemo nakazilo na račun. 

Kako plačam paket?
Čisto preprosto, če izberete način plačila po povzetju, poravnate stroške v gotovini, ko vam poštar na dom prinese paket. V primeru, da vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, ki ga prevzamete na pošti. V primeru, da izberete način plačila po predračunu prejmete na mail (v pdf datoteki) podatke za nakazilo na transakcijski račun. Račun nato prejmete v paketu poslanem preko Pošte Slovenije.  

Kolikšni so stroški pošiljanja?
Ob nakupu nad 50€ je poštnina brezplačna, v nasprotnem primeru je strošek pošiljanja 1,9€. Če se kupuje z odkupnino, pošta zaračuna dodatnih 0,98€ stroškov provizije, ki pa ni zaveden na računu.

Lahko sončna očala kje osebno prevzamem?
Sončna očala se prodajajo samo preko spletne trgovine in pošiljanja na dom. Ker vam želimo ponujati cenovno ugodna sončna očala, fizične poslovalnice nimamo. Dostavo paketov za nas opravlja Pošta Slovenije, ki je zelo hitra, saj se trudimo, da dobite artikel najkasneje v 2-3 dneh.

Kaj pa, če mi sončna očala ne ustrezajo, jih lahko vrnem?
V primeru, da vam kupljen izdelek ne ustreza nam v roku 14. dneh sporočite na meil info@nadeniocala.si, da želite izdelek vrniti oziroma ga kar pošlji na naslov Unec 34c, 1381 Rakek. Izdelek mora biti nepoškodovan, količinsko nespremenjen in v originalni embalaži. Ob vračilu blaga zraven priložite tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo.

Kako kupim izdelke?
Model špeglov, ki ti je všeč preprosto dodaš  v košarico, s pomočjo ikonce »KOŠARICA«. Ko dodaš vse izdelke v košarico se odpraviš »NA BLAGAJNO«, vpišeš svoje podatke in urediš količine špeglov. Ko prejmeš potrdilo o nakupu na svoj elektronski naslov je paket že na poti.